Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Нові тарифи, підвищення пенсій та е-лікарняний: до чого готуватися українцям на початку жовтня

З 1 жовтня в Україні набули чинності кілька змін, до яких потрібно бути готовими. Очікується підвищення пенсій, зміна комунальних тарифів та отримання лікарняного. З початку жовтня на українців у віці від 75 до 80 років чекає підвищення пенсій. Зазначимо, що щомісяця їм виплачуватимуть додатково 400 гривень.

Арсеній Яценюк, скріншот: YouTube
Арсеній Яценюк, скріншот: YouTube

Стіни Яценюка не вистачило? Україна до 2023 року планує звести "держкордон" з Білоруссю і РФ

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Протягом 2022-2023 років діюча влада обіцяє побудувати захисні споруди на держкордоні з Росією і Білоруссю для ефективного контролю. На це зараз потрібно 17 млрд грн. Про це заявив глава МВС України Денис Монастирський під час візиту до Луганської області, де звели ще одну ділянку огорожі.

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/

Надю Дорофєєву налякало власне відображення в дзеркалі

Надя Дорофєєва приголомшила шанувальників чесним зізнанням. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі. Відома українська співачка, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників різноманітними піснями, концертами, кліпами.

Тарган, фото: Telegram
Тарган, фото: Telegram

Таргани захопили полиці з їжею в магазині "Сільпо": "Теж їсти хочеться"

У магазині "Сільпо" виявили тарганів, які бігають поруч з їжею. Відповідний пост з'явився в Telegram-каналі "Чорний список". Багато з українських магазинів не готові приймати відвідувачів, в першу чергу за санітарними нормами. Про це свідчать численні скарги з різних міст України на бруд, неуважність і навіть різних неприємних комах.

Злата Огнєвіч, instagram.com/holostyakstb
Злата Огнєвіч, instagram.com/holostyakstb

"Холостячка" Злата Огнєвіч бекнула від Ксенії Мішиної: "Це постанова"

Цього разу Злата цікаво відреагувала на гнівні коментарі, які їй пишуть хейтери. Про це стало відомо завдяки новій публікації Злати Огнєвіч в мережі TikTok. "Коротко про коментарі...", — підписала публікацію Злата. Також можна помітити, що в новому ролику співачка вирішила виставити найобразливіші слова, які все таки дійшли до неї. Наприклад: "Мішина краще!", "Навіщо тобі цей проєкт? Це постановка", "Яка жахлива сукня".