Ірина Муравйова, радянська і російська актриса театру і кіно, яка знялася більш ніж у півсотні фільмів, показала спільне фото з Примадонною російської естради Аллою Погачовою. Відповідний знімок вона опублікувала з соцмережі Instagram.

Муравйова і Пугачова відомі своєю багаторічною дружбою. Коли в 2019 році легенда російської та радянської естради святкувала своє 70-річчя, актриса опинилася серед запрошених на пишне торжество.

Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram
Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram

Тоді пощастило далеко не всім, в списку запрошених значилися імена Дмитра Пєскова, Тетяни Навки, Бориса Краснова, Галини Волчек, Олега Меньшикова, Ірини Муравйової' Алішера' Олесі Судзиловської' Аліни Ределити, Філіпа Кіркорова, Миколи Баскова, Валентина і Марини Юдашкіних. Пізніше їх усіх запросили і на ювілейний концерт Пугачової.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Саме тоді і був зроблений пам'ятний знімок з Максимом Галкіним і Аллою Пугачовою. Помітно, що Алла виглядала тоді свіжо і бадьоро для своїх 70 років. Додамо, що свій «останній» ювілейний концерт Алла Борисівна дала ще 12 років тому, в 2009 році.

Але з тих пір зірка так і не відійшла від справ, залишившись однією з найяскравіших фігур російської поп-культури.

Нагадаємо, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав приклад виховання сина. Хлопчик показав, як спритно прибирає у дворі, загрібаючи листя.

Як повідомляв портал Знай.ІА, у мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також Знай.ІА писав про те, що молодий чоловік Примадонни Галкін влаштував жорсткий тролінг Ксенії Собчак.