Директор спеціалізованої школи № 210 в Києві Дмитро Ламза, який також відомий своєю участю на кулінарному телешоу «Мастершеф», позивається до Кабінету міністрів України через примусову вакцинацію педагогів від коронавірусу.

Відповідне відеозвернення він оприлюднив у соціальній мережі Facebook.

«Дорогі колеги, досить терпіти! Час захищатися! Чому все зіштовхується на нашу професію? Чому все про вчителів? Чому весь негатив – на нашу посаду? Чи в Україні немає інших посад, при яких треба вакцинувати? Я особисто – за вакцинацію, але категорично проти примусової. Тому що ми – вільні люди, і живемо в вільній країні», - наголошує відомий педагог.

Він закликав колег не здаватися, а відстоювати свої права у суді.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

«Щойно я подав позов до суду на Кабінет міністрів України, і будемо захищати наші права! Пізніше я дам вам прес-реліз подій, що відбуваються, і перевіримо, що відбувається. Знайте свої права, захищайте їх. Нам не треба, щоб нас принижували», - заявив Ламза.

Додамо, що Уряд зобов’язав учителів та викладачів вакцинуватися від коронавірусу, інакше навчання в школах та вишах буде дистанційним.

Нагадаємо, Вчителі кинули страждати від болю учня з переламаними ногами - "Моя дитина плакала і кричала".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Українських вчителів порівняли з двірниками, українці киплять: "Де 4 тисячі?"