Президент Володимир Зеленський вважає, що він цілком готовий до зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним в найближчому майбутньому. Про це Зеленський заявив на брифінгу в Трускавці у неділю. Відео транслюють у Facebook-сторінці партії "Слуга народу".

Президент впевнений, що майбутня зустріч із Путіним може бути успішною і результативною. Він також нагадав, що існує Нормандський формат, який гарно зарекомендував себе раніше.

«Щодо зустрічі з президентом Російської Федерації – ми готові до цього і я вважаю, що це правильний крок. Я хотів би зустрітися з президентом РФ. Я вважаю, що зустріч у форматі тет-а-тет необхідна. Однак, я цілком розумію, що російська сторона не хоче проводити зустріч у такому форматі, бо вона може мати неочікуваний результат», – заявив президент України.

Крім того, Зеленський вважає, що і народ Російської Федерації зацікавлений у такій зустрічі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Я у будь-якому випадку вважаю, що там буде результат. Повинен бути. Бо російському народу він теж потрібен», - наголосив очільник держави, коментуючи це непросте питання.

Володимир Зеленський. Фото: Українська правда.
Володимир Зеленський. Фото: Українська правда.
Володимир Зеленський. Фото: Українська правда.

Нагадаємо, Володимир Зеленський оцінив себе і партію "Слуга народу" в Трускавці: "Народ повинен".

Як повідомляв "Знай.ua", Давид Арахамія стане для "Слуг" Зеленського DJ Braun на один вечір: розгойдає натовп у Трускавці.

Знай.ua писав, Дмитро Разумков може пакувати речі? "Слуга народу" зібрали 150 підписів у Трускавці до приїзду Зеленського.