43-річний пуерториканський співак, автор пісень і актор Луїс Фонсі частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 10,8 мільйонів чоловік.

Мало хто знає, але саме він є автором гучної пісні "Despacito", яку за чотири роки, починаючи з 2017 року, подивилися більше 7,5 мільярдів разів. Минуло вже чотири роки, але Луїс Фонсі не стоїть на місці. Тому час від часу він радує публіку новими роботами, хоча ще жодна не стала настільки популярною.

Кадр з кліпу "Despacito"
Кадр з кліпу "Despacito"

Ще на початку літа, 4 червня 2021 року, на просторах Youtube з'явилася композиція "Luis Fonsi, Myke Towers - Bésame", яка за весь час зібрала близько 24 мільйонів переглядів.

"Слухаємо "Bésame" в будь-який час доби. Ви це слухаєте?", - пише Луїс Фонсі в публікації.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Відео починається з кадру білих дверей, крізь яку просвічується світло. Оператор відкриває її і проходить на великий балкончик з басейном, в якому і сидить Луїс Фонсі, насолоджуючись прекрасним видом.

"Забавний...", "Я завжди слухаю твою музику🎶🎶🎶", "Який прекрасний пейзаж і ти в басейні", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, YouTube назвав найпопулярніший відеокліп десятиліття: зібрав мільярди переглядів

Як повідомляв "Знай.ua", відома британський гурт зняв атмосферний кліп у Прип'яті: відео

Знай.ua писав, "Despacito" по-українськи продовжує бити рекорди YouTube: відео