Зі Сполучених Штатів Америки прийшли доволі тривожні новини. Повідомляється, що пасажирський літак авіакомпанії Spirit Airlines був змушений екстрено скасувати рейс з Атлантик-Сіті і провести евакуацію всіх людей після того, як в двигун при зльоті потрапив великий птах.

Птах, який застряг в двигуні, спровокував його зупинку і пожежу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню журналістів місцевого телеканалу FOX 29.

"Рейс 3044, що прямував в Міжнародний аеропорт Форт Лодердейл-Голлівуд, здійснив екстрену зупинку при зльоті після того, як великий птах потрапив в один з двигунів літака", - заявив представник авіалінії Spirit.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Рейс 3044, скріншот: YouTube
Рейс 3044, скріншот: YouTube

За офіційною інформацією, всіх пасажирів та екіпаж безпечно евакуйовано. Двоє людей отримали незначні травми, їм надано медичну допомогу.

Інцидент розслідується Федеральним управлінням цивільної авіації (FAA) і Національною радою з питань безпеки на транспорті. Протягом декількох годин після виникнення пожежі аеропорт залишається зачиненим.

Раніше повідомляли, під Москвою військовий літак загорівся під час польоту і впав у ліс: полум'я і дим охопили все навколо.

Як повідомляв Знай.uа, горить найбільше на планеті звалище шин: загрожує катастрофою для всього світу.

Знай.uа писав, спортивний літак впав на житловий будинок і спалахнув: 4 людини загинули.