Народні депутати від партії "Слуга народу" Тетяна Грищенко і Маргарита Шол прогулювали засідання своєї політсили в Трускавці. Відповідне відео опублікувала журналістка Власта Лазур.

Як зазначається, під час виїзного засідання партії в Трускавці нардепки проводили час за барною стійкою в готелі Rixos Prykarpattya. Жінки насолоджувалися вином та бутербродами з ікрою.

Жінки відпочивали в той час, коли, згідно з розкладом, саме відбувалася презентація «Плану реформ» на 2021-2023 роки.

Коли жінкам зробили зауваження, вони швидко втекли з бару в невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Призначити відповідальними по плану реформ! Позбавити премії на квартал!!! До виконання!!!», «Ох ця тяжка ноша "Слуг народу"», «Вигнати і більше не допускати на такі посади», «Їх взяли для того, щоб "стрес знімати" вечорами», - припускають українці.

«Вино і ікра за розкладом. Нам так не жити», «Ікра з вином - межа мріянь», «Що б нам так жити з ікоркою!!!!» «У... наші обранці, ось це по-нашому, наші податки йдуть у справі», - обурюються коментатори.

«Пластика більше, ніж в океані», «Коли в стрічці побачила, думала, це про ескортниць відео, а виявляється, це нардепки», - додають інші.

Дехто не бачить в тому, що відбулося, нічого страшного.

«Все, все, все... злочин століття», - пишуть вони.

Нагадаємо, Володимир Зеленський оцінив себе і партію "Слуга народу" в Трускавці: "Народ повинен".

Як повідомляв "Знай.ua", Давид Арахамія стане для "Слуг" Зеленського DJ Braun на один вечір: розгойдає натовп у Трускавці.

Знай.ua писав, Дмитро Разумков може пакувати речі? "Слуга народу" зібрали 150 підписів у Трускавці до приїзду Зеленського.