Відома українська гумористка і актриса "Кварталу 95" Олена Кравець не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 620 тисяч чоловік.

Але зараз вона з'явилася на сторінці маленького хлопчика Тимофія, який розповів про поїздку до Києва, на зйомку нового невідомого проекту. Він додав, що йому все сподобалося, під час подорожі вдалося отримати море хороших вражень і досвіду.

Олена Кравець, instagram.com/zhvl_official
Олена Кравець, instagram.com/zhvl_official

"Зустрівся з зірками, яких раніше бачив тільки по телевізору, або в музичних кліпах. Дуже сподіваюся, що це не востаннє. Спасибі велике моїй улюбленій школі кіно @kinoshkola_nepodetsky_od за можливості, які ви нам даєте!❤", - пише хлопець у публікації.

На першій фотографії він постав з Оленою Кравець, далі йде знімок з актором Володимиром Кравчуком, з Позитивом, Веронікою Лук'яненко, Юрієм Ткачем і Іриною Гатун.

Фото зі сторінки Юрія Ткача
Фото зі сторінки Юрія Ткача

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

"Розумничка👍", "Супер)) Удачі!", - пишуть нечисленні користувачі в коментарях. Дізнатися, що ж це за проект, зараз неможливо.

Нагадаємо, Квартал 95 похвалився молодшою Оленою Кравець: "Найкрасивіша в світі"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець з "Жіночого кварталу" змусила чоловіка залізти у воду посеред осені: "Море по коліно"

Знай.ua писав, Олена Кравець з "Кварталу 95" вийшла зі "сплячки", щоб залізти в квіти: "Залишив у пам'яті"