Всесвітньо відома акторка Моніка Беллуччі поділилася фотографією дорослої дочки. 16-річна Діва Кассель з'явилася в елегантному образі на модному показі.

Новий пост з фотографією акторка розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, щоб продемонструвати шанувальникам, як змінилася і виросла її старша дочка.

Діва Кассель вирішила відвідати показ модної колекції від Dior на сезон весна-літо 2022. Все це в рамках паризького Тижня моди.

На заході вона з'явилася в модному костюмі чорного кольору, який складався з топа у вигляді корсета, а також широких штанів зі стрілками і високою талією. Образ неймовірно підійшов 16-річній дівчині, і підкреслив її струнку фігуру. Видно, що вона стежить за собою, і намагається відповідати своїй мамі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В руках у неї була бежева сумка з колекції Dior, показ яких вона і відвідала в Парижі. Волосся, як і у мами густі темні, а на обличчі легкий макіяж.

Варто відзначити, що незважаючи на юний вік, Діва Кассель вже почала свою кар'єру моделі. Тепер вона співпрацює з брендом Dolce & Gabbana, і вже з'явилася на обкладинці ряду модних журналів. Все розвивається вкрай стрімко.

Нагадаємо, що батьки Діви: Моніка Белуччі і Венсан Кассель. Вони познайомилися в далекому 1996 році, під час зйомок фільму. Одружилися в 1999, і вже через п'ять років, в 2004 у них народилася Діва. Друга дочка-Леоні, народилася в 2010 році, а вже через три роки пара прийняла рішення розлучитися.

Нагадаємо, колишній Моніки Белуччі Венсан Кассель схопив 23-річну дружину Тіну Кунакі прямо в День святого Валентина.

Як повідомляв Знай.ua, Венсан Кассель і Тіна Кунакі з малятком прогулялися по Каннах: фото.

Знай.uа писав, Венсан Кассель і Тіна Кунакі стали батьками: незвичайне ім'я дитини шокувало фанатів.