4 жовтня в соцмережах Фейсбук і Instagram, а також в месенджері WhatsApp стався великий збій. Про це повідомляє портал Downdetector.

У соціальні мережі і месенджер неможливо зайти. Проблеми спостерігаються як з доступом до додатків, так і до десктопних версій Facebook і Instagram.

Відзначається, що дані проблеми носять глобальний характер, а про причини збою поки не говорять.

Як свідчать дані сервісу Downdetector, збій носить глобальний характер. Дану ситуацію підтверджують українці з різних куточків країни.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У мене весь день все погано працює: ("; "Завжди у них якісь проблеми"; "підтверджую, не можу нікуди зайти з сьомої години вечора"; "Ви що змовилися, навіть військові канали цю ху*ню виклали, у них збої кожен місяць по 20 разів, а тут якогось
,- повідомляють вони.

Відзначимо, що згідно з даними Downdetector, це третій збій за жовтень. Два інших були 3 і 1 числа і пройшли вони виключно в соціальній мережі Instagram.

Нагадавши, Apple терміново зняла з продажу iPnone 12 Pro і iPnone XR: що не так з моделями

Також, після нової презентації Apple обвалили ціни і зняли з виробництва деякі моделі iPhone: майже "задарма". Після оновлення онлайн-магазину 15 вересня, стало відомо, що придбати торішні iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max.

Раніше повідомляли, що користувачі iPhone зіткнулися з черговою проблемою нової iOS: бережіть свої фото.Найімовірніше проблема пов'язана з вбудованим месенджером під назвою iMessage.