Колишня народна депутатка "Свободи" і затята захисниця української мови Ірина Фаріон прокоментувала масштабний збій Facebook і Instagram.

Як відомо, збій популярних соцмереж торкнувся багатьох міст і країн, у людей виникає безліч питань і всіх охоплює масова паніка. Але, Ірина Фаріон не впала духом і успішно перенаправила свою цільову аудиторію в Тwitter.

За кількістю знаків оклику в публікації можна зрозуміти, що дані неполадки серйозно обурили громадську діячку, але вона не упустила можливості відважити пару саркастичних коментарів з такої нагоди. Ірина Фаріон звинуватила "лібералів" і "студію про Олену Пчілку" в причині збою своєї особистої сторінки в соцмережі Facebook.

скріншот з twitter

Варто нагадати, що соцмережі досі недоступні для мільйонів користувачів з усього світу. Подробиці даного збою досі невідомі, але не працюють не тільки сайти, але і додатки, десь з 18:40 за київським часом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Instagram, Facebook і WhatsApp не працюють більше години: слідом за ними "впали" Steam, Twitter і Netflix. Популярні соціальні мережі і месенджери вийшли з ладу.

Нагадаємо, що Ірина Фаріон назвала головні переваги життя у Львові: "Це не кава і не жовто-синя квіточка"

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Фаріон назвала українську чемпіонку Магучих "біомусором" у прямому ефірі

Також портал Знай.uа писав, що доллар готує українцям "холодний душ" у жовтні: експерти спрогнозували "болючий" курс валют