Після падіння популярних соціальних мереж, неполадки почали спостерігатися в Телеграм.

4 жовтня в соцмережах Фейсбук і Instagram, а також в месенджері WhatsApp стався великий збій. У соціальні мережі і месенджер неможливо зайти. Проблеми спостерігаються як з доступом до додатків, так і до десктопних версій Facebook і Instagram.

Відзначається, що дані проблеми носять глобальний характер, а про причини збою поки не говорять.

Подія трапилася приблизно о сьомій вечора за київським часом і досі. Спочатку з ладу вийшов Instagram, а потім інші соцмережі. Як повідомили співробітники Фейсбуку, на повне усунення неполадок буде потрібно їм близько п'яти годин.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Передбачається, що це якесь масштабне порушення в роботі, а можливо і хакерська атака з метою отримання грошей від Марка Цукерберга.

При цьому неполадки трапилися в Тіктоку. А тепер повилася інформація, що багато з груп в телеграмі також перестали відкриватися.

При спробі зайти на них, з'являється повідомлення.

Нагадаємо, Apple терміново зняла з продажу iPnone 12 Pro і iPnone XR: що не так з моделями

Також, після нової презентації Apple обвалили ціни і зняли з виробництва деякі моделі iPhone: майже "задарма". Після оновлення онлайн-магазину 15 вересня, стало відомо, що придбати торішні iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max.

Раніше повідомляли, що користувачі iPhone зіткнулися з черговою проблемою нової iOS: бережіть свої фото.Найімовірніше проблема пов'язана з вбудованим месенджером під назвою iMessage.