Цього жовтня відомий сервіс Airbnb, який дає можливість людям онлайн знайти собі житло на певний час, подарує можливість "погостювати" в особняку, знятого у фільмі 1996 року "Крик". Обіцяють, що це коштуватиме всього 5 доларів за ніч (130) гривень.

Про це стало відомо завдяки новій публікації відомого актора Девіда Аркетта в мережі Instagram.

Сервіс Airbnb повідомляє, що будинок, який розташований в окрузі Марін, штат Каліфорнія, буде готовий до дослідження "у всій своїй красі" з мітками від ножа на дверях.

Після того як гості пройдуться маєтком, вони також можуть взяти участь у марафоні фільмів VHS з фільмами з серії "Крик", а також з усіма "класичними закусками 90-х".

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Airbnb повідомив, що з одного з домашніх телефонів можна безпосередньо зв'язатися з самим вбивцею, хоча він також може дзвонити з загадковим дзвінком. Будинок буде доступний тільки для трьох ночей, 27, 29 і 31 жовтня, максимум для чотирьох гостей на кожну ніч. Шанувальники можуть запросити бронювання будинку через Airbnb, починаючи з 12 жовтня рівно з 13:00.

Кадр з відео Девіда Аркетта, скріншот: Instagram
Кадр з відео Девіда Аркетта, скріншот: Instagram

Ті, кому пощастить оформити бронь, почнуть свій вечір з віртуальної реєстрації з шерифом Дьюї Райлі, якого, як завжди, грає Девід Аркетт, який перед вечором зробить кілька попереджень.

"Як ваш господар, я буду уважно стежити за гостями, щоб нікого не здивував несподіваний поворот сюжету", - йдеться в заяві.

Якщо відвідувачі переживуть ніч, вони можуть піти додому з унікальними товарами серії "Крик", такими як Комплект DVD, спорядження з вигаданої "середньої школи Вудсборо" і плакатами до майбутнього сиквелу, прем'єру якого заплановано на 2022 рік.

Раніше повідомляли, податки на гусей і 1200 за гектар землі: українців очікують нові витрати в 2022-му, скільки потрібно віддати державі.

Як повідомляв Знай.uа, стеля, що впала в школі, могла поховати під собою дітей: батьки скандалять на всю Україну.

Знай.uа писав, вихідні в жовтні: українцям дадуть відпочити в розпал осені.