З великого і атмосферного Львова прийшли доволі тривожні новини. Так, жителі та гості міста, які вирішили в ці жовтневі дні подбати про своє здоров'я і піти у фітнес-клуб, зустрілися з дуже сумною картиною. Виявилося, що в клубі, який знаходиться за адресою Гетьмана Мазепи, 16, відвідувачі натрапили на черв'яків.

Сумна картина наздогнала відвідувачів в "російській лазні", яка є в переліку послуг. Зазвичай відвідувачі ходять в сауну або лазню після тренувань, щоб розслабитися, однак, як виявилося, не цього разу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

"У фітнес-клубі #Sport_Life на вул. Гетьмана Мазепи, 1Б, в "Руській парній" повзають черв'яки. # Львів", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Черв'як в клубі, фото: Telegram
Черв'як в клубі, фото: Telegram

Також автори публікації прикріпили знімок просто з "російської парилки", а також відео, яке зробив один з відвідувачів на свій смартфон. Варто зазначити, що такі "гості" можуть з'явитися на плитці десь на дачній лазні, проте відвідувачі міського фітнес-клубу просто не розраховували на таку зустріч.

Раніше повідомляли, шматок металу замість сала: українка купила ковбасу і мало не вдавилася.

Як повідомляв Знай.uа, українець купив кавун з "сюпризом", замість соковитої м'якоті - гниль: "З минулого року у продажу".

Знай.uа писав, українець знайшов в упаковці з арахісом сигаретний "Бичок": "Докури і заспокойся".