Відомий турецький актор Бурак Озчівіт потішив своїх численних шанувальників. Зірка серіалів видав, що вже завтра починаються зйомки нового сезону "Заснування: Осман".
Турецький актор Бурак Озчівіт, який відомий українцям завдяки зйомкам в серіалах "Величне століття" та "Корольок — пташка співоча", має чимало шанувальників у різних куточках світу. Тому він намагається часто тішити їх новими фото, відео чи новинами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за ним стежить понад 19 мільйонів осіб.

Фото зі сторінки Бурака Озчівіта
Фото зі сторінки Бурака Озчівіта

Цього разу Бурак Озчівіт розповів, що вже 6 жовтня розпочнуться зйомки третього сезону серіалу "Заснування: Осман", який з нетерпінням чекають тисячі шанувальників. У цьому серіалі актор зіграв головну роль.

"Починаємо завтра… 3 сезон "Заснування: Осман", - так Бурак Озчівіт підписав опубліковане фото з іншими героями серіалу.

Варто зазначити, що серіал "Заснування: Осман", це турецький історичний пригодницький серіал, який був створений продюсером Мехметом Боздагом.

Нагадаємо, що зірка "Величного столiття" Бурак Озчивіт відправився на візит до Кадирова: "Такий тренд"

Як повідомляв Знай, зірка "Величного століття" Бурак Озчивіт вразив жахливою зовнішністю на фото, у всьому звинувачують дружину

Знай писав, Бурак Озчівіт вже не той? Зірка "чудового століття" без гриму розчарував фанаток

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще