Американський актор Елайджа Вуд багатьом відомий саме завдяки головній ролі Фродо Беггінса в фентезі-трилогії "Володар кілець".

А зараз, в ході подкасту Armchair expert, він зізнатися, що образ одного з орків був створений на образі Харві Вайнштейна-американського кінопродюсера, якого в 2017 році звинуватили в сексуальних домаганнях. Згодом, у 2020 році його засудили до 23 років тюремного ув'язнення.

Володар Кілець / кадр з фільму
Володар Кілець / кадр з фільму

"Одна з масок орка - і я це добре пам'ятаю - була розроблена схожою на Харві Вайнштейна, щоб таким чином сказати "так пішов ти", - говорить Елайджа Вуд, причому відкрито посилаючи продюсера, так як він знаходиться у в'язниці.

Адже більшості відомо, що саме компанія Miramax, власником якої був Харві Вайнштейн, володіла правами на екранізацію творів Джона Р.Р. Толкіна.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Володар Перснів, instagram.com/viggomortensenx
Володар Перснів, instagram.com/viggomortensenx

Тоді Новозеландський режисер Пітер Джексон не зміг домовитися зі студією про Бюджет стрічці і про їх кількість, тому Miramax запропонувала йому зв'язатися з іншими студіями, щоб реалізувати проект з трьох фільмів.

Йому дали уїк-енд, але Пітер Джексон підписав контракт з New Line Cinema. Три фільми зібрали мільярди доларів у прокаті, Вайнштейн заробив мільйони, але так і не став популярним.

Харві Вайнштейн, скріншот: Twitter
Харві Вайнштейн, скріншот: Twitter

Нагадаємо, кінська сила Звєрєва і неподобства від Вайнштейна: кращі анекдоти про знаменитостей на 20 грудня

Як повідомляв "Знай.ua", сестра Мераї Кері вирішила засудити матір за насильство в дитинстві: сатаністи змушували робити це і дивитися на інших

Знай.ua писав, Макаревич рознервувався через звинувачення в домаганнях: "20 років тому, виявляється...."