Вже незабаром відбудеться другий сезон популярного шоу "Маска" на телеканалі Україна. Тому фанатів шоу вже починають знайомити з учасниками.

Одним з учасників шоу стане білий Тигр, хто ж під ним ховається - загадка, це повинні розгадати зіркові детективи. Про це розповіли на сторінці шоу "Маска" в Іnstagram.

Білий Тигр – новий персонаж на шоу "Маска" / Фото: телеканал "Україна"
Білий Тигр – новий персонаж на шоу "Маска" / Фото: телеканал "Україна"

Над створенням костюма білого Тигра працювала дизайнер Леся Патока. Білий Тигр одягнений у величезний лакований плащ, а на його поясі прикріплені годинник і компас.

Цей костюм по праву є найспекотнішим, і зірковому учаснику в ньому доведеться несолодко. Але у нього є ще одна особливість, персонаж вийшов досить великим зростом - Тигр досягає 2,20 метрів.

Білий тигр на шоу "Маска", скріншот
Білий тигр на шоу "Маска", скріншот

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Найбільшим випробуванням для команди дизайнера стало створення хутра. Щоб домогтися унікального візерунка, довелося взятися за машинку для стрижки і вручну створювати унікальний візерунок хутра.

" Вау! Ви тільки погляньте на цього білого галактичного Тигр-р-ра! Костюм від якого неможливо відірвати погляду 😍як думаєте, хто може ховатися під цією маскою?",- сказано в повідомленні.

Користувачі мережі відразу ж почали вгадувати, хто із зірок ховається під маскою Тигра.

"у Винника в профілі іграшка на плечі така як цей тигр щось пов'язане", "Вааауууу😍", "Красиво, "офігенний, такий величезний, сильний, але при цьому няшний😍", "Віталька Кличко",-відзначили користувачі Мережі.

Нагадаємо, що Оля Полякова перетворилася на ляльку заради шоу "Маска": "це ангел якийсь". Оля Полякова поділилася новим фото

Раніше Знай писав, що Юрій Ткач застряг між Юлією Саніною і Машею Єфросиніною на шоу "Маскарад": "зараз мене зжеруть". Комік розповів, що думає про жіночий колектив

Також Знай повідомляв, що розведений Дзідзьо повідомив про те, чого давно всі чекали: "обожнюю тебе". Дзідзьо повідомив радісну новину