Популярна українська співачка MamaRika, яка нещодавно стала матусею, показала хто допомагає їй глядіти маленького сина.

Співачка MamaRika має чимало шанувальників, а особливо після народження сина увага до неї прикута ще більше. Саме тому зірка намагається досить часто тішити фанатів новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого життя та життя її маленького сина у своєму Instagram, де за нею стежить 450 тисяч осіб.

Хрещення сина MamaRika, instagram.com/mamarika_official
Хрещення сина MamaRika, instagram.com/mamarika_official

Цього разу в Instagram у розділі stories MamaRika опублікувала фото свого песика. При цьому зірка назвала свого домашнього улюбленця вусатою нянею. Ймовірно, песик супроводжує співачку під час прогулянок на вулиці разом з синочком.

Скріншот stories MamaRika
Скріншот stories MamaRika

"Вусатий нянь на серйозному", - так MamaRika підписала опубліковане фото домашнього улюбленця.

Варто нагадати, що на початку серпня 2021 співачка MamaRika вперше стала мамою, вона народила хлопчика. Ім'я дитини вони з чоловіком вирішили не розкривати до дня його хрещення.
Згодом подружжя зізналося, що ім'я синові підбирали довго. У підсумку вони назвали первістка Давидом.

Також Знай писав, MamaRika познущалася з голодного чоловіка: "Борщу не буде". MamaRika заявила, що скоро у них почнеться голодування

Як повідомляв портал "Знай.ua", чоловік MamaRika "здувся" після народження дитини: "Залишився лише один м'яз". MamaRika показала свого втомленого чоловіка