Ольга Харалан і Дмитро Дікусар повторили знамениту сцену з "Титаніка". Відповідний пост з'явився на Instagram-каналі tanci1plus1.

З 5 вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу "Танці з зірками". Головні судді-хореографи Влад Яма та Максим Чмерковський, Катерина Кухар, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

Однією з учасниць даного шоу є українська фехтувальниця Ольга Харлан Пару їй склав відомий танцівник і хореограф, колишній відомої співачки Ірини Білик Дмитро Дікусар.

На останньому випуску" Танців з зірками", який складався 4 жовтня, пройшов вечір кіно. Пара Харалн і Дікусар вирішили спробувати себе в образах Леонардо Ді Капріо і Кейт Вінслет.

легендарна історія кохання на паркеті шоу «Танці з зірками» ❤️ Ольга Харлан @olgakharlan та Дмитро Дікусар @dikusar_dmitriy перевтілилися в образи з фільму "Титанік"! Правда це було дуже красиво?
, - повідомляється на Instagram-порталі шоу.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадавши, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.