Надя Дорофєєва поділилася своїм літературним уподобанням. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, екс-солістка групи" Время и Стекло " Надя Дорофєєва часто радує шанувальників різноманітними піснями, концертами, кліпами.

Її популярність зробила дівчину справжньою блогеркою. Зокрема на її Тікток-сторінці близько 3 мільйонів чоловік, а на Instagram - 5 мільйонів фоловерів, які намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

5 жовтня Дорофєєва опублікувала фотографію, в якій показала, яку книгу читає. На фото можна побачити стрункі ніжки співачки, які лежать на дивані.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На колінах у неї книга Вілла Гомперца " незрозуміле мистецтво. Від Моне до Бенксі". Судячи з усього, Дорофєєвій дуже сподобався дана література, з якою вона вирішила поділитися.

Вільям Гомперц-колишній редактор BBC у відділі мистецтв. Дана книга популярною мовою розповідає про історію світового мистецтва.

Нагадавши, Біллі Айліш зробила це просто на капоті машини: все через "любовний лист". Біллі Айліш креативно нагадала про себе

Як повідомляв портал "Знай.ua", Полякова, Дорофєєва, Боржемська, Гросу, Саніна, Лижичко позмагалися за кращу фігуру: "Битва сталевих пресів". Знаменитості позмагалися за кращий прес

Також "Знай.ua" писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події