Юрій Ткач показав себе на тлі страшного Гобліна. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач має величезну армію шанувальників. Зокрема, на його Instagram-сторінці підписано 1,7 мільйона шанувальників. Він не втомлюється радувати їх новими фотографіями або кумедними відео, а також цікавими моментами з творчого та особистого життя.

Чоловік є зразковим батьком і чоловіком. У нього разом з дружиною Вікторією є шестирічна дочка Ліза, про яку він піклується.

5 жовтня український комік показав відео в сторіз, на якому було відображено сімейний похід в парк атракціоном. Юрій Ткач зупинився поруч з величезною фігурою Гобліна. Чоловік спробував посміхнутися також загрозливо.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А Юрій Ткач брата зустрів. Одна особа прям
, - підписала відеозапис його дружина Вікторія.

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Кварталу 95" відірвався без дружини: вивалив і сміється. Комік Юрій Ткач здивував витівкою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юрій Ткач з "Кварталу 95" дозволив розмалювати себе маркером: Папи зрозуміють. Юрій Ткач з "Кварталу 95" здався з "легким" макіяжем

Також "Знай.ua" писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події.