Віра Брежнєва показала, у скільки вона прокидається. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, зірка найвідомішого складу колективу "Віагра" Віра Брежнєв любить радувати публіку різноманітними фото і відео з життя на своїй сторінці в соціальних мережах. Зокрема на Instagram пописано понад 11,8 мільйона осіб.

Як відомо, Брежнєва вийшла заміж за свого власного продюсера Костянтина Меладзе і часто публікує інформацію про їх спільний відпочинок.

5 жовтня дівчина опублікувала пост, на якому показала, у скільки прокидається. Це скріншот трекера, на якому можна побачити, що дівчина прокидається о шостій ранку без будильника.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

яке щастя любити себе
, - повідомила Українська знаменитість.

Ймовірно, що дівчина є відмінною господинею і використовує цей час для того, щоб зробити для Меладзе сніданки.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ІА " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину