Супермодель Клаудія Шиффер стала широко відома в 90-х роках. Тоді вона стала однією з ікон стилю і неземної краси. Легенді подіумів вже виповнився 51 рік, але вона все ще залишається справжньою зіркою на модному небосхилі.

Але цього разу Клаудія вирішила поділитися зі своїми мільйонами читачів сторінки в Instagram не новим, а архівним знімком.

На фото, зробленому для модного журналу, вона ще зовсім юна дівчинка. Шиффер сидить за столиком у чорній міні-сукні, розшитій білими ромашками. Зачіску стримує модна в ті часи пов'язка-гумка чорного кольору. Перед нею на столику - блакитний коктейль з двома соломинками. Задумливий погляд дівчини спрямований на фотографа.

Скрін, Instagram Клаудія Шиффер
Скрін, Instagram Клаудія Шиффер

"90s mood board (дошка настрою 90-х)», - підписала вона знімок.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Oh babe, iconic forever and ever (о, дитинко, знакова на віки віків)», «Perfekt schönes Foto (ідеально красиве фото)», «Super chic (Супер шик)», «Love is where you find it, listen to your heart (любов там, де ти її знаходиш, Слухай своє серце)», «Guten abend Fraulien Schiffer (Добрий вечір, фраульєн Шиффер)», «You were beautiful, then, and are Radiant, now (ви були тоді красиві, а тепер сяєте)», - захоплюються в коментарях шанувальники моделі і матері трьох дітей.

Раніше повідомляли, від Девіда Коперфільда до Карла Лагерфельда: 4 чоловіки, які зробили секс-символ з Клаудії Шиффер.

Як повідомляв Знай.uа, інтимне фото Кім Кардашьян з'явилося на фасаді хмарочоса.

Знай.uа писав, головний вусань країни Павло Зібров погодився виступати за кабана.