Відома українська телеведуча та наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, Олена-Крістіна Лебідь поділилася з шанувальниками новим позитивним фото.

Зірка програми "Аферисти в сітях" має багатотисячну армію шанувальників, тому досить часто тішить їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить понад 300 тисяч осіб.

Цього разу Олена-Крістіна Лебідь вирішила підняти настрій своїм шанувальникам, тому опублікувала дуже позитивне фото. Зірка вирішила зловити останні сонячні дні та сфотографуватися.

Олена-Крістіна Лебідь, фото з instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото з instagram

На опублікованому фото Олена-Крістіна Лебідь позує на фоні багатоповерхівки. Телеведуча одягла чорні штани та милий світшот з Мікі Маусом.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"Чи то заряджаюсь на сонці ☀️ Чи то роздаю Wi-Fi😂😂😂", - зазначила Олена-Крістіна Лебідь.

Користувачам мережі припало до душі нове фото телеведучої, тому вони одразу прийнялися залишати для неї десятки комітетів у коментарях.

"А красиві туфлі, дивлюся, натерли трошки?", " Як завжди на висоті🔥🔥", "А де то файвай? В повітрі? 😂", "На фото можна було Дописати Це все моє !!!!!!!! 😂", "І не тільки Вайфай. Ще й вікна з нового каналу 😂🙈 "," Це від вас заряджаються позитивом всі !!!! 👏 ","Роздає свої промінчики позитива❤️❤️😍😍😍 "," Вууу🔥 "," Ну приколістка 👏👏👏❤️ ",- зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь зробила дивну пропозицію інструктору з водіння: "Облизати?". Ведуча поділилася порадами бувалого водія

Як повідомляв портал Знай, Олена-Крістіна Лебідь показала, як балдіє з Павлом Розенком: "це чути щоранку". Телеведуча показала, як розслабляється на відпочинку.

Також Знай писав, Олена-Крістіна Лебідь зловила на пляжі нахаба з довгим і товстим: "серед білого дня...". Олена-Христина Лебідь показала, що діється на пляжі.