Син відомої російської актриси театру і кіно Евеліни Бльоданс побував на програмі "Лучше всех!", яку веде чоловік Алли Пугачової Максим Галкін.
52-річна Евеліна Бльоданс разом з 8-річним сином Семеном прийшла на зйомки дитячого шоу "Лучше всех!". У шоу хлопчик познайомився і поспілкувався і Максимом Галкіним.

Семен народився з синдромом Дауна, і, як зізналася Евеліна, дивлячись на щасливих дітей - учасників шоу, вона не дозволяла собі навіть мріяти про те, що син може бути на їхньому місці.

Фото зі сторінки Евеліни Бледанс
Фото зі сторінки Евеліни Бледанс


"А потім раптом подумала, а може даремно ставлю такі бар'єри..... А може і Семен в чомусь краще за всіх?! Ну і що, що особливий, а раптом і ми зможемо?! Писати. Допомагати. У чому наш талант???? Може і ми можемо претендувати на медаль? ",- звернулася актриса до своїх підписників в instagram.


Фолловери Бльоданс, серед яких чимало мам, які виховують особливих дітей, підтримали її і побажали її дитині удачі.

"Для кожної мами її дитина краще за всіх!!!", "Мами особливих діток, так і думають, дивлячись цю передачу. Треба вірити в свою дитину, що він все може🙏 🏻", "який добрий і світлий хлопчик! 😍Щастя вам!", "Можливо у Семена феноменальна пам'ять? Дуже швидко все запам'ятовує?", "Він напевно здивує всіх своїм відкритим чистим серцем!",- зазначили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще