"І мертві підуть: світ за межею" повертає одну з найбільш привабливих вільних тем франшизи: Джадіс, лукаву лідерку сміттярів, яка забрала Ріка з основного серіалу в дев'ятому сезоні The Walking Dead.

У всесвіті минуло шість років – і належить ще багато надолужити. Шоураннер World Beyond Метью Негрет розповів SFX Magazine, що другий сезон спін-оффу заповнить деякі прогалини для давніх фанатів.

"Ми знали, де вона опинилася в "І мертві підуть": у вертольоті з Ріком (Ендрю Лінкольном), і вони, здавалося, прямували в Громадянську Республіку. Було дуже весело думати про те, що сталося з нею протягом цих шести років, і ми заповнюємо ці прогалини. Вона трохи розповість про свою історію в цьому шоу. Приємно мати можливість зробити це і зв'язати мости. Ці різні шоу з характером", – дражнить Негрете.

The Walking Dead / І мертві підуть
The Walking Dead / І мертві підуть

Ще невідомо, як Джадіс струсоне шоу по мірі того, як воно стрімко наближається до фіналу, – але це може сприяти посиленню моральної двозначності серіалу: "Одна з речей, яка для мене є висновком з другого сезону, - це те, що ідея про те, що світ не є чорно-білим або хорошим і поганим. Це відтінки сірого", – говорить Негрете.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

The Walking Dead: World Beyond зараз транслюється на телеканалі AMC в США, а Fear The Walking Dead стартує з 17 Жовтня.