Популярна українська співачка Юлія Саніна з гурту The Hardkiss зізналася, що повертається на проект "Танці з зірками", але цього разу у ролі зіркового судді.
Цю радісну новину Юлія Саніна повідомила своїм численним шанувальникам на сторінці у соцмережі Instagram, де за життям співачки стежить понад 660 тисяч осіб.
Так, стало відомо, що у наступному ефірі шоу "Танці з зірками", який відбудеться, у неділю, 10 жовтня Юлія Саніна займе місце четвертого судді. Як, відомо, у кожному прямому ефірі до трійки кваліфікованих суддів – Максима Чмерковського, Катерини Кухар і Влада Ями приєднується запрошений суддя. У шостому ефіру на "Вечорі кумирів" оцінювати виступи учасників також буде співачка Юлія Саніна.

Фото зі сторінки Юлії Саніної
Фото зі сторінки Юлії Саніної

"Повертаюся на головний паркет країни "Танців з зірками" в якості судді. Переживаю. Хочу підтримати усіх конкурсантів! Але мені важлива ваша думка! Якого суддівства ви від мене чекаєте?", - зазначила Юлія Саніна.

Юлія Саніна на "Танцях з зірками", фото Instagram
Юлія Саніна на "Танцях з зірками", фото Instagram

Що цікаво, Юлія Саніна раніше вже брала участь у цьому шоу, однак у якості зіркової учасниці. Вона вступала у парі разом з хореографом Дмитром Жуком та дійшла до фіналу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще