Відома російська артистка Алла Пугачова похвалилася досягненнями своєї старшої доньки, Христини Орбакайте. Що про це Примадонна.

Новий пост можна помітити на сторінці Алли Пугачової в соціальній мережі Instagram. Сидячи в чорному костюмі артистка розповіла про свою дочку, а також про презентацію нового парфуму, яку їй вдалося відвідати.

"Вчора була на презентації парфумів "Kristinа".В черговий раз пораділа за, завжди і у всьому, стильну дочку.#бравоКристина#" - йдеться в повідомленні Примадонни.

Справа в тому, що Христина не перестає дивувати, і постійно пробує себе в чомусь новому. На цей раз жінка стала парфумером, і представила авторський парфум, назва якого "Kristina". Його вартість понад 12 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Упаковка заслуговує на окрему увагу, так як це дуже красиво.

Флакон кольору фуксії в об'ємній коробці. Якщо її відкрити, то починає грати хіт донька Алли Пугачової "Я - Крістіна Орбакайте".

"Я просто вражена своєю дочкою. Христина у всьому унікальна, вона завжди дивує мене. І своєю стильністю, і вмінням одягнутися. У всьому хороша. І ось тепер, будь ласка-випустила новий парфум" - захоплюється Алла Пугачова.

Сама жінка для презентації одягла рожеву сукню, яка підкреслює фігуру, а також відмінно поєднується з кольором самого флакона її парфуму. Алла Борисівна опублікувала знімок своєї дочки до себе на сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, донька Олі Полякової Маша знайшла свого молоденького Максима Галкіна

Також Знай.ua писав, що Аллу Пугачову і Максима Галкіна налякала дика пума

Раніше Знай писав, що Крістіна Орбакайте показала, як виглядає Алла Пугачова без фільтрів і макіяжу