Колишній коханий Тіни Кароль, відомий також як соліст російського гурту "Иванушки International" Кирило Туриченко, нарешті вирішив одружитися. Про це стало відомо з Instagram-повідомлення блогерки Марії Солодар.

Пропозицію своїй обраниці співак зробив під час весілля самої блогерки, яка стала дружиною французького підприємця. У розпал святкування, на якому Кирило Туриченко виконав романтичну пісню, він опустився на одне коліно і запропонував коханій вийти за нього заміж. Нова любов співака - Дарина Тарасова, жодним чином не пов'язана з шоу-бізнесом. Відомо лише, що раніше вона була власницею ювелірного бренду.

«І я вважаю це прекрасним завершенням нашого весілля: початок нової історії, безкінечний ланцюжок», - написала блогерка.

Додамо, що з Тіною Кароль співак Кирило Туриченко зустрічався впродовж двох років. Їхній роман почався на фестивалі "Чорноморські ігри" в Новій Каховці.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Тоді юному Кирилові було 18 років, а майбутній зірці української сцени Тіні – 16 років.

Скрін, Instagram Тіна Кароль
Скрін, Instagram Тіна Кароль

Нагадаємо, Тіна Кароль закрутила роман з двома чоловіками одночасно: "акуратно дуже". Тіна Кароль відверто розповіла про особисте

Як повідомляв портал " Знай.ua", Тіна Кароль захотіла близькості, але не з Даном Баланом: "тільки без обману". Тіна Кароль розповіла про свої бажання

Також " Знай.ua " писав, сумний Дан Балан вирушив якнайдалі від Тіни Кароль: "хіба час існує?". Дан Балан поділився новими фотографіями. знімку артист позує з серйозним і навіть сумним виразом обличчя і пронизливим поглядом.