На сторінці в соцмережі Instagram відомої української співачки Ірини Федишин, яка прославилася завдяки своїм сценічним талантам, з’явився новий цікавий допис.

Цього разу співачка вирішила розповісти, як створювалися найкрасивіші відео на її пісні.

«Три роки тому ми зняли кліп «Білі троянди». Пригадую, це був шалений день.

Спершу ми знімали неподалік від Львова, як ми каталися в авто. Ми так захопилися зйомками, що дрон, який це все знімав, ледь не влетів у фуру. Тоді всі не на жарт перелякалися. Нічна локація з машиною, яка вся у квітах, взагалі-то, мала бути денною, але через те, що зйомки затрималися, ця локація знімалася вже при нічному світлі», - пригадує Ірина, і додає, що сцену з дітьми також планували скасувати.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Хлопчик у кліпі – це син співачки Олежик, а дівчинка - донечка її сусідки. Проте дітки виглядають, як брат і сестричка.

Коли зйомки кліпу «Білі троянди» закінчилися опівночі, продюсеру у голову прийшла геніальна ідея зняти ще й лірик-відео на пісню «Роман».

«Тоді не тільки я була в шоці, але й режисер Володимир Шурубура ледь стримував свої емоції. Ми перевели подих, попили кави, я переодягнула ще один образ, який дивом був зі мною на «всяк випадок», сіла в кадр і почалися ще одні зйомки на пісню «Роман». Так, було не просто, важко і фізично і психологічно… багато хто думає, а що там бути тою артисткою - вийшов, поскакав, посміявся, все тобі принесли на тарілочці - не життя, а малина!», - поскаржилася співачка.

Ірина Федишин, фото: Instagram
Ірина Федишин, фото: Instagram

Її прихильники оцінили таку відданість справі.

«Кліп нереально гарний, пісня також», «Це прекрасно», «Боже, як красиво, але скільки праці за такою красою, дуже гарно», - пишуть вони.

Нагадаємо, що чоловік Федишин Віталій Човник показав найважливішу жінку у своєму житті, і це не Ірина.

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Федишин зібрала всю сім'ю заради грандіозної вечірки: "Спасибі всім!»

Також Знай.uа писав, що Ірина Федишин злетіла над Львовом в обіймах красеня: "Наше сонечко!".