Російський естрадний співак Філіп Кіркоров, який може похвалитися досить значною армією шанувальників в Instagram, привітав з Днем народження президента Російської Федерації Володимира Путіна.

На сторінці, де за яскравим творчим життям виконавця в соцмережі стежать більше п'яти мільйонів чоловік, він розмістив відео, змонтоване зі спільних кадрів Путіна і Кіркорова.

"З днем народження, Пане Президенте!", - підписав ролик сам співак.

Однак увагу привертає той факт, що на старих відео Путін зі своїми 165-167 сантиметрами зростання ледь дістає до плеча Кіркорову, зріст якого досягає 193 сантиметрів. При цьому на більш свіжих фото Кіркоров виглядає чи не одного зросту з Путіним.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Цікаво, що інформації про точне зростання Путіна ніде не знайти - її ретельно приховують, як секретну. Як він відреагує на "викривальне" привітання співака, невідомо.

Мабуть, Філіпу не важко і присісти заради ефектного фото з президентом, яке не зашкодило б самолюбству і не поставило б під сумнів «велич» російського диктатора.

Нагадавши, над безглуздими штанами Путіна регоче весь світ: позичив у Лаврова. Також нещодавно Путін, у якого є комплекс через невисокий зріст, підняв на сміх інтернет-користувачів туфлями на величезному каблуці.

Як повідомляв Знай. ua, Путінську пропагандистку принизили в Європі на очах у перехожих.

Також Знай. ua писав, що Старий Путін жорстко осоромився.