Одна з найбільш популярних українських співачок Тіна Кароль частенько радує шанувальників всілякими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Виконавиця періодично викладає різні знімки, що демонструють її шикарну фігуру. Але ж ще 15 років тому вона представляла Україну на міжнародному конкурсі "Євробачення", де була зовсім молоденькою, тоді як зараз їй 36 років.

Скрін, Instagram Кароль
Скрін, Instagram Кароль

6 жовтня 2021 року в Києві пройшла пам'ятна церемонія до 80-ї річниці розстрілів у Бабиному Ярі. Було відкрито меморіальний об'єкт Марини Абрамович "Кристалічна стіна плачу", де виступили президенти України, Ізраїлю та Німеччини.

"Трагедія Бабиного Яру торкнулася кожного, навіть якщо тут не був убитий чийсь родич або знайомий, вона торкнулася всіх, хто вважає себе людиною",-заявив Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Відомо, що і Тіна Кароль побувала на офіційній церемонії вшанування пам'яті жертв трагедії. У себе в Stories виконавиця виставила кілька знімків, на яких відображена в чорному вбранні, включаючи туфлі, пальто і колготки.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, колишній коханий Тіни Кароль зробив пропозицію руки і серця - не Дан Балан і не Ivan NAVI

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль врізалася в двері - Дан Балан не допоміг: "Знову носом"

Знай.ua писав, Тіна Кароль перед сном ошелешила українців, колишня повернулася: "Нічний інфаркт"