Телеведуча та активістка Маша Єфросиніна і співачка Оля Полякова запустили новий проєкт "Дорослі дівчатка", у якому обговорюють різноманітні теми, які хвилюють кожну дівчину.

Цього разу поміж іншим Маша Єфросиніна та Оля Полякова обговорили різні точки зору на тему дружби між чоловіком і жінкою. Оля Полякова також відповіла на питання про скандали у сім'ї через новини у ЗМІ.

Виявляється, з подібним співачка зіткнулася після народження молодшої доньки Аліси на 5 місяці годування дитини. "Ось такі сіськи, ось така срака, плюс 22 кілограми. Така жінка", - описала вона себе у той час.

Оля Полякова, кадр з відео
Оля Полякова, кадр з відео

Тоді Олі Поляковій потрібно було провести захід разом з російським телеведучим Іваном Ургантом. Після чого 1 квітня один з каналів захотів пожартувати і розповів про "роман" Олі Полякової з Іваном Ургантом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Попри те, що в кінці передачі весь замисел було розкрито і цей роман назвали лише жартом, чутки все одно поповзли поміж людей. Зокрема, дійшло й до свекрухи Олі Полякової, яка, не розібравшись у ситуації, звинуватила невістку у зраді.

Співачка зізнається, що тоді вона почувалася дуже ображеною і через поганий настрій навіть посварилася зі свекрухою. Тим більше було зруйновано ідеальні стосунки з мамою чоловіка.

Оля Полякова, кадр з відео
Оля Полякова, кадр з відео

Нагадаємо, Оля Полякова показала, чим потай займалася з розлученим Дзідзьо: "Передбачено позбавлення волі". Оля Полякова зацікавила новиною

Як повідомляв портал "Знай.ua", спокуслива Оля Полякова показала магію одним поглядом: встояти неможливо. Оля Полякова показала справжню магію одним поглядом

Також "Знай.ua" писав, Оля Полякова зізналася у любові до Олега Винника: "Разом робимо дитину". Оля Полякова заінтригувала стосунками з Олегом Винником