Відомий український кулінар Євген Клопотенко, який часто ділиться небанальними та дуже смачними рецептами розповів, як приготувати ідеальні оладки на сніданок.
Своїм рецептом оладків зірка "МастерШеф" поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежить понад 600 тисяч осіб.
У розпал сезону гарбузів Євген Клопотенко вирішив не втрачати час та приготувати, щось смачненько з головного продукту осені.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Вони просто створені для того, щоб зробити цю жовтневу суботу офігєнною. То як сонечка на тарілці. Дуже затишні і романтичні", - зазначив Євген Клопотенко.
Вам знадобиться:
300г борошна,
300г борошна,
2ст.л. цукру,
500мл безлактозного молока,
2 яйця,
розпушувач (чи сода, гашена оцтом),
100г свіжого гарбуза,
50г меленої кави,
ванільний цукор.
Спосіб приготування:
Готувати оладки доволі просто, достатньо змішати всі інгредієнти. Гарбуз подрібнюєте на терці та додаєте у тісто. Після цього варто додати каву.
Смажите оладки потрібно з обох боків до рум'яної скоринки. Готові оладки краще подавати з медом чи топленим вершковим маслом. Смачного.
Раніше Знай писав, що бургер і круасан - 2 в 1: перекус за 10 хвилин від Євгена Клопотенка з МастерШеф. Євген Клопотенко поділився рецептом приголомшливого гарячого бутерброда з круасану