Рецепт прекрасних котлет з радянських часів, які готували в їдальнях.

Багато людей пам'ятають котлети, які готували в їдальнях і санаторіях. При хороших кухарів дана страва виходило ароматним соковитим і просто чудовим.

Зробити її неймовірно просто, саме з цієї причини дане блюдо любили готувати в їдальнях. Рецептом поділитися колишній шкільний кухар Володимир.

Скрін, відео YouTube котлета
Скрін, відео YouTube котлета

Даною стравою можна пригостити своїх гостей або родичів, викликавши неймовірну ностальгію.

Інгредієнт

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще
  • Фарш, 600 г;
  • Чорний хліб, 350 г;
  • Вода, 0.5 склянки;
  • Цибуля, 1 шт;
  • Часник, 1 зубчик;
  • Сіль, перець.

Алгоритм готування в трьох простих кроках.

  1. Обрізаємо кірки у хліба і замочуємо м'якуш у воді. Можна використовувати панірувальні сухарі.
  2. Фарш заправляємо тертою цибулею і часником, сіллю і перцем, додаємо віджатий м'якуш і перемішуємо.
  3. Формуємо котлети і обвалюють в сухарях, обсмажуємо до готовності.

Нагадавши, що соняшникова олія знову подорожчає для українців: експерти назвали причини. В Україні і так соняшникова олія продається дорожче, ніж у багатьох країнах Європи і це не межа.

Як повідомляв портал Знай, клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску. На відео видно, що вона ображала не тільки працівників супермаркету, а й інших людей.

Також Знай писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму.