Місяць, фото з instagram
Місяць, фото з instagram

Глава Держкосмосу заявив, що Україна може претендувати на ресурси Місяця завдяки програмі NASA

Україна може претендувати на ресурси Місяця. Все через міжнародну програму NASA "Артеміда", до якої наша країна приєдналася минулого року. За словами Голови Державного космічного агентства, одна з цілей програми - створення високоточної техніки, реалізованої для місячного поселення.

Затримання на хабарі, фото: СБУ
Затримання на хабарі, фото: СБУ

СБУ викрила корупційну схему, яка "пожирала" гроші простих українців

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У Службі безпеки України заявили про викриття корупційної схеми. Справа в тому, що посадові особи військового медичного закладу вимагали великі суми грошей з військових та учасників бойових дій АТО/ООС за проходження військово-лікарської комісії та отримання статусу інваліда.

Верховна Рада, кадр з відео
Верховна Рада, кадр з відео

Держбюджет збільшили на 40 млрд грн: у Верховній Раді вирішили, куди підуть гроші

Державний бюджет України збільшили на 40 млрд грн і відзвітували, куди будуть спрямовані ці кошти. Заплановано, що ці витрати підуть на субсидії, Збройні сили та дороги. Відповідний закон Верховна Рада України прийняла 8 жовтня. Його підтримали 256 депутатів. Про це повідомила прес-служба Верховної Ради на офіційному сайті ВРУ.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Фінляндія-Україна, відбір на ЧС-2022: Ярмоленко і Яремчук запустили потужну торпеду, яка дала шанс на Катар

Україна обіграла Фінляндію у важкій боротьбі. Це перша перемога нашої збірної у відборі на Чемпіонат світу. Так, в суботу, 9 жовтня, 2021 року, о 19:00 за київським часом відбулося довгоочікуване повернення збірної України в боротьбу за місце на Чемпіонаті світу в Катарі. Матч України проти Фінляндії відбувся на "Олімпійському стадіоні" в Гельсінкі.

У Карпатах випав сніг, фото з фейсбук
У Карпатах випав сніг, фото з фейсбук

У Карпати посеред жовтня прийшла справжня зима: фіксуються морози -9°С

У Карпатах зафіксували різке зниження температури, позначки термометра опустилися до -9°С. Про це повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост на своїй сторінці в Facebook. Так, стало відомо, що в суботу, 9 жовтня в Карпатах на горі Піп Іван Чорногірський, вранці фіксували морози. Зазначається, що станом на 8:30 зафіксовано мороз -9°С.