Відома українська співачка Аліна Гросу, яка до недавнього часу працювала і жила в Росії, попросила своїх фанатів оцінити кілька вінчальних суконь. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

"Дорогі мої, привіт! Яка з цих суконь вам особливо до душі? Як вам ідея, щоб я відкрила свій власний салон весільних суконь? А це сукні з салону моєї улюбленої тітки", - запитала вона у підписників, публікуючи знімки з фотосесії. На знімках красуня приміряла відразу три карколомних наряди.

Перше плаття розшите сяючими гілочками, друге швидше нагадує плаття королеви з золотими позументами, а третє – все в квітах і мереживі.

"Цікаво, якщо однушку продам (Маріуполь), зможу дозволити собі взяти його на прокат...на годину?", - з нерозумінням коментує побачене одна з передплатниць.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Навряд звичайна медсестра зможе собі дозволити, це просто казка", - додає інша.

"Деякі коштують точно дешевше айфона", - з властивим їй почуттям гумору відповідає на зауваження співачка.

Публікація Аліни Гросу, скріншот: Instagram
Публікація Аліни Гросу, скріншот: Instagram

"Сукня, вкрита золотом. Я думала, вже заміж виходиш, я вже зраділа", "Якщо це до душі, то чому б і ні!!!! Всі сукні дуже красиві", "Якщо ти відкриєш свій салон, то, коли я буду виходити заміж, я обов'язково куплю сукню саме у тебе», - пишуть віддані фанати Аліни Гросу, коментуючи її старання.

Нагадаємо, Тіна Кароль закрутила роман з двома чоловіками одночасно:"акуратно дуже". Тіна Кароль відверто розповіла про особисте

Як повідомляв портал " Знай.ua", Тіна Кароль захотіла близькості, але не з Даном Баланом: "тільки без обману". Тіна Кароль розповіла про свої бажання

Також " Знай.ua " писав, сумний Дан Балан вирушив якнайдалі від Тіни Кароль: "хіба час існує?". Дан Балан поділився новими фотографіями. знімку артист позує з серйозним і навіть сумним виразом обличчя і пронизливим поглядом.