Народна артистка України Ніна Матвієнко святкує свій День народження. Сьогодні легендарній виконавиці, яку також називають «Голосом українського народу», виповнюється 74 роки. Співачку привітали в проекті «Життя видатних людей» на каналі "1+1".

«Сьогодні свій День народження святкує співачка Ніна Матвієнко. Бажаємо безмежного щастя, успіхів та яскравих емоцій в житті! Приєднуйтесь до привітань в коментарях», - написали на проекті.

Як відомо, Ніна Матвієнко народилася 10 жовтня 1947 року, почала співочу карєру з 1968 року. Звання народної артистки України вона отримала у 1985 році. У творчому доробку Ніни Матвієнко – сотні народних пісень, роботи в кіно, літературна творчість.

Ніна Матвієнко, фото: Instagram
Ніна Матвієнко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Для українців Ніна Матвієнко – символ збереження національних традицій. На її піснях виросло не одне покоління.

«Вітаю улюблену співачку», «Вітаю, щастя, здоров’я, благополуччя», «З днем Народження вас, многая літа!», «Божого благословення на довгі її роки!», - пишуть у коментарях українці.

«Вітаю! Дуже приємно дивитися, як Ніна Митрофанівна радіє і підтримує молодих виконавців», «Ніночка, з днем народження, здоров'я, миру і благоденствія. Спасибі тобі за любов, яку даруєш нам», - додають інші поціновувачі її таланту.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.