Цікаву життєву історію українського захисника із позивним "Джин" розповіли на сторінці Операція об'єднаних сил.

«За те, що була витягнута подвійна борода, хлопці назвали його Джином», - пояснює походження свого позивного Віталій.

Втім, бороду довелося пізніше підкоротити – спекотно влітку. Чоловік служить з 2016 року, але й зараз пам’ятає всі стежки поруч із Гнутовим, Широкіно, Павловим, іншими населеними пунктами Луганщини.

Свій вибір на користь захисту України пояснює просто.

«По-перше, в мене сімя – самі дівчата. Три маленьких донечки, мати, сестра, племінниця. Вони живуть не так далеко звідси, лише 200 кілометрів. А, як ми знаємо, 200 кілометрів для війни – не шлях. Багато хлопців з мого міста загинули, я такимй же молодий, як ті хлопці – чому я не маю права захищати Україну?», - запитав чоловік.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Початок його бойового шляху був трагічним – 10 жовтня 2016 року Джин втратив товариша на позиції. Завдяки спостережливості побратима вижили решта 13 чоловіків – він побачив диверсійну групу, почав стріляти. Спочатку чоловіка поранило уламком міни, його намагалися врятувати, але не вийшло. У загиблого залишилася донечка, якій на той час було лише два тижні.

«Мені в армії подобається. Скажу чесно, до армії був, як то кажуть, такий, бандюк. В армії – відповідальність, дорослість, інші думки в голові», - говорить Віталій.

До війни Віталій змінив чимало професій, любить готувати. Тому на нього поклали і обов’язки кухаря.

Нагадаємо, путінські бойовики "підійшли" до багатьох міст на Донбасі: обстріли не припиняються, воїн ЗСУ поїхав з пораненням.

Як повідомляв Знай.ua, путінські окупанти освирепіли на Донбасі: почалися обстріли з повітря, воїни ЗСУ з пораненнями в лікарні.

Також Знай.ua писав, путінські окупанти підстрелили воїна ЗСУ на Донбасі після "вриву" на українські навчання: удару у відповідь довго не чекали.