Сезон кавунів в Україні можна офіційно вважати закритим. При цьому занадто щедрий урожай цих ягід мало не розорив вітчизняних фермерів, які віддавали стиглі плоди з полів за безцінь.

Багато виробників говорили, що їм вигідніше навіть просто знищити урожай, ніж везти його на продаж. Однак знайшлися і такі фермери, які безкоштовно роздали кавуни людям, розповіли в місцевому пабліку " 12 Квартал Дніпра".

Швидше за все, дніпровські фермери робили це через дуже низькі ціни на ягоду, за якими продавати їх невигідно.

"Машина приїхала. Гладкова 7 (Магазин вініл). Беріть, скільки хочете, задарма", - пишуть автори відео.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За словами городян, більшість людей забирали праці фермерів як належне, а деякі набивали халявними кавунами свої машини. Але були і ті, хто, навпаки, намагалися віддячити продавців грошима, але ті навідріз відмовлялися.

"Та не збідніє рука дає. Респект вам і повагу! Не дали продукту зіпсуватися і людей порадували. Нехай повернеться сторицею", " Ехх... шкода, що не встигли ... але вчинок реально хороший!», - пишуть в коментарях дніпряни.

Нагадаємо, маленькій дитині продали цукерку, прострочену на 2,5 роки: "Ригає далі, ніж бачить"

Як повідомляв Знай.uа, "Гриби вже не ті": мама знайшла в яблучному пирозі "отруйну" начинку, дитина ледь не запрацювала отруєння

Також портал Знай.uа писав, що нахабні мошки знайшли притулок в упаковці чорного хліба: "їм потрібно десь жити"