Сьогодні, 10 жовтня, святкує день народження актриса Інна Білокінь, яка відома за роллю мами Вєрки Сердючки.

В Україні та за її межами Андрія Данилка знають виключно, як Вєрку Сердючку, а в деяких країнах навіть щиро дивуються досі, коли дізнаються, що насправді наша зірка Євробачення - це чоловік, а не жінка. Образ українського актора настільки став органічним, що він його використовував не тільки в мініатюрах, але і в різних шоу і передачах.

Весь цей час його супроводжувала його вірна супутниця Інна Білокінь, з якою у Данилка навіть був роман. Проте зараз їх пов'язують лише дружні стосунки і жінка заміжня. Актриса грає роль знаменитої мами Вєрки Сердючки.

10 жовтня їй виповнюється п'ятдесят два роки. На честь цього на офіційній сторінці Вєрки Сердючки її привітали.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вєрка Сердючка, скріншот: YouTube
Вєрка Сердючка, скріншот: YouTube

З Днем народження
, - повідомляє вони.

У підписі до посту з'явилося безліч коментарів. Велика частина шанувальників опублікували

найкраща мама, будьте здорові і щасливі!"; "З днем народження здоров'я щастя благополуччя"; "Здоров'я, творчих успіхів"; " схиляюся перед акторами, які не боятися виглядати не так респектабельно, якими є насправді!!!! Респект!!!! Щастя, здоров'я, бурі оплесків!!!!🎉 🎉 🎉 🎉
, - повідомляють вони.

Нагадавши, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.