Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 350 тисяч чоловік.

У п'ятницю, 8 жовтня 2021 року, відбувся четвертий випуск романтичного шоу "Холостячка" з виконавицею в головній ролі. Вона вже встигла послухати stand-up одного з учасників, а також станцювати сексуальний танець для всіх хлопців. Ну а зараз ми поговоримо про один з них — про психолога Романа Свечкоренка.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Він постав у публікації привабливої гумористки Інни Скиданюк.

"Коли ти бачиш біля себе сексуального психолога, а ще й холостяка (поки), то тут витриматися дуууже важко. Вже завтра об 11:00 випуск❗️ не пропустіть🔔", - пише дівчина у публікації.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще
Вона притулилася до нього і закрила очі, мабуть через те, як їй поруч з Романом добре. Так притискалася до нього і Злата.

Злата Огнєвіч і Роман Свечкоренко, фото: Instagram
Злата Огнєвіч і Роман Свечкоренко, фото: Instagram

"Інна Скиданюк, Ви так підходите один одному❤️🙌", "Такі схожі🔥👏", "Навіщо псувати інтригу вибору "Холостячки"? Можливо хтось за Романа вболіває, а ви тут злили, що він холостяк",- пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч вдарила в бруд обличчям перед українцями: "Мішина не дозволяла"

Як повідомляв Знай.ua, учасники "Холостячки" посміялися над Златою Огнєвіч до сексуального танцю: "Сподіваюся виживу"

Також Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч порадила українкам ходити в офіс з кавою і без ліфчика: "Не втомлюся..."