Підприємці попросили у Кабміну дозволу на неоплачувану відпустку для сових співробітників, які не вакциновані. Про це повідомляє сайт Європейської Бізнес-Асоціації.

Як відомо, в нашій країні в п'ятнадцяти регіонах вже введені обмеження помаранчевій зоні, а ситуація веде до того, що ряд регіонів опиниться в червоній зоні.

Європейська Бізнес-Асоціація звернулася до Дениса Шмигаля з проханням дозволити відсторонення від роботи невакцинованих співробітників в умовах посиленого карантину.

Адже на сьогодні роботодавець не має права відсторонити від роботи співробітників за відмову від щеплень, в "червоних" зонах деякому бізнесу доведеться закриватися через "одного-двох" осіб.

Коронавірус, скріншот: Youtube
Коронавірус, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Асоціація запропонувала в уряду дозволу на неоплачувану відпустку за відмову вакцинуватися.

Зазначимо, з початку пандемії коронавірусної інфекції Covid-19 українські медики підтвердили вже понад 2 млн 541 тисячу випадків зараження. Також відомо, що за добу 09.10 в лабораторіях зафіксували 11 334 нових випадки зараження.

Раніше ми повідомляли, що тарифи на газ можуть зрости до кінця опалювального сезону. Дану заяву зробив заступник голови парламентського комітету з питань енергетики та послуг ЖКГ Олексій Кучеренко.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Хто не отримає субсидію в опалювальному сезоні

Також "Знай.ua" в Україні цукор подорожчав на 91,2%, а масло - на 75,6%: як змінилися в ціні інші популярні продукти. Ціни на цукор і соняшникову олію за рік злетіли майже вдвічі-Держстат