Народна артистка України Ніна Матвієнко відсвяткувала свій День народження 10 жовтня. Легендарній співачці, яку вже давно визнали «Голосом українського народу», виповнилося 74 роки. Зіркову матусю зі святом привітала її донечка, виконавиця Антоніна Матвієнко, на власній сторінці в соцмережі Instagram.

«Моя люба, чудова, рідна матуся. Многая літа Вам!», - написала вона під знімком із сімейного архіву. На фото – Ніна Матвієнко лежить у ліжку і читає книжку новонародженій онучці, також Ніні Матвієнко.

Скрін, Instagram Матвієнко
Скрін, Instagram Матвієнко

«Вітаємо нашу прекрасну і неповторну Берегиню, Тонечко!», «Многая Літа Ніні Митрофанівно!», «Многая літа мамі Ніні Матвієнко, здоров'ячка міцного», - бажають у коментарях прихильники відомих співачок.

У свою чергу зять Ніни Митрофанівни, популярний співак і композитор Арсен Мірзоян, також привітав тещу із Днем народження.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Сьогодні День народження у Ніни Митрофанівни! Хотілося її здивувати! Почну з квітів, вона їх дуже любить. Отакі троянди знайшов!», - похвалився він, показавши у себе на сторінці фото букета. Екзотичні троянди когось налякали, а хтось визнав їх красивими.

Скрін, Instagram Мірзоян
Скрін, Instagram Мірзоян

«Хижі», «Передавайте щирі вітання, Ніні Митрофанівні з побажанням здоров'я та злагоди! А квіти просто бомба-ракета», «Справжній зять! Незвично гарні квіти!», - коментують читачі сторінки.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.