Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка продовжує будувати кар'єру в Росії і щаслива в шлюбі зі співаком Владиславом Топаловим, заінтригувала шанувальників новою зачіскою. Про це стало відомо завдяки новій публікації Регіни Тодоренко в мережі Instagram.

"Навіть для мене це несподіванка", - підписала вона серію фото, на яких постала з короткою чубчиком темного кольору.

Шанувальники запідозрили, що зірка просто приміряла нову перуку.

"Несподівано на вас наділи перуку?«, "Дивний перуку«,» Видно світлий волосся з-під перуки«,» та там цілий пучок волосся на потилиці видно", - помітили уважні читачі сторінки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Новий образ не всім сподобався, деякі навіть порівняли дівчину з гоголівським Вакулою з " вечорів на хуторі поблизу Диканьки».

"Ви дуже красива, але так не дуже! Поверніть назад", "дуже не йде, як Вакула», «Давайте як раніше", " з цією зачіскою, Регіна, пропала ніжність і романтичність. Але експерименти, це завжди добре", " дуже негарно, не ваш стиль абсолютно! Ви мені так подобалися раніше, в "Орлі і Решка", з довгими пишними волоссям, красуня була. А зараз ваш імідж стає все гірше і гірше...",- пишуть люди.

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko
Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko

Знайшлися і ті, хто готовий підтримати Регіну в її починаннях.

"Стильно, ефектно, а головне, що Вам подобається!! Для дівчини поміняти зачіску-це точно початок нового життя, тим більше, так кардинально», «на красуню з африканського племені чомусь ви стали схожі... Риси обличчя, вилиці, губи... Дуже красиво", - захоплюються шанувальники.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко відростила пишні вуса: крутіше Павла Зіброва.

Як повідомляв портал Знай.ua, Регіна Тодоренко з Владом Топаловим постали перед важким вибором

Також Знай.ua писав, Регіна Тодоренко показала себе 15 років тому: Топалов би не закохався.