Відома українська співачка Анастасія Приходько поділилася незвичайним фото зі строгим образом. У новому пості вона вирішила поділитися роздумами про те, що таке краса.

Новий пост був опублікований на сторінці Анастасії Приходько в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там з'являються нові кадри з робочих заходів, або ж сімейні кадри.

В цей раз знімок з однієї з фотосесій, яка була проведена не так давно. Там дівчина в білому костюмі, з незвичайними вшитими кишенями чорного кольору. Образ дуже стриманий і строгий, і не можна не відзначити, що їй це неймовірно до лиця.

Доповнив образ легкий макіяж і помада червоного кольору.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Новий пост з'явився не просто так. Анастасія Приходько прокинулася вранці з думками про те, що таке краса, і як це вимірюється.

"Для мене в першу чергу Краса душевна, у людини повинна бути красива душа, тоді все інше меркне, не помічаєш недоліки, прощаєш вади, і не вдивляєшся в його красу! А просто отримуєш задоволення від спілкування! Адже скільки випадків і прикладів того, що людина красива, а душа гівно, і тобі просто огидно спілкуватися незважаючи на голівудську посмішку, стильну зачіску, дорогі речі і так далі..." - сказано в повідомленні.

У коментарях користувачі вирішили продовжити роздуми, і висловили свою точку зору.

"Позитивний настрій.";

"Так і є) дивишся красуня(красень), але як тільки відкриває рот, все меркне";

"Я дуже не люблю підлості. Багато чого можу пробачити або хоча б постаратися зрозуміти. Людяність. І напевно, що б людина була " мого поля ягода.";

"Головне душа, внутрішній стан, вчинки, які робить людина 🙌 Люблю цю фотографію ❤️";

"Краса це страшна сила)))";

"Щирість, відсутність фальші".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею

Як повідомляє портал Знай.uа Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також Знай.uа писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні