Єгор Крутоголов поділився з шанувальниками кумедним фото. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний телеведучий, актор і учасник гумористичної програми "Дизель шоу" Єгор Крутоголов любить ділитися з шанувальниками різними кадрами з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано понад 100 тисяч людей.

11 жовтня він опублікував фотографію в червоному червоній шапці і з елементами гриму на бороді і бровах.

Зима вже близько! Утеплюйте юшки!
, - пожартував він.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Фолловери засипали різноманітними коментарями фотографію Крутоголова. Більшість іронічно відгукнулися від образу

Чекаємо у Львові!!!! ❤ ️ ❤ ️ "; "Здрастуй Дідусь Мороз, борода з каші;))"; "класний артист,класний мужик"; "вилитий шрек, тільки вух закручених не вистачає
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.