Олена-Крістіна Лебідь показала, як проводить вільний час. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська телеведуча програми "Аферисти в мережах" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 300 тисяч передплатників.

11 жовтня дівчина опублікувала кілька фотографій в соціальній мережі. Вона показала, як відпочиває на снаряді для занять спорту на вулиці. Вона одягла штани в обтяжку, туфлі на довгому каблуці і курточку. На першому знімку шу неї штани і туфлі червоного кольору, а на другому - бордового.

яка цветогамма подобається більше?✌️ 1? 2?
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати знімки Олени-Крістіни Лебідь, попутно відзначаючи її почуття стилю. Велика частина з них вважала за краще отруйно-червоні кольори.

1 - літо свіжість, 2 - осінь холод"; "вогонь"; " Краса
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, самотня Леся Нікітюк ощасливила одруженого Олександра Педана: "каже, що любить". Леся Нікітюк ощасливила Олександра Педана

Як повідомляв портал "Знай.ua", самотня Леся Нікітюк поскаржилася на "палицю раз на рік". Леся Нікітюк також пояснила, чому їй пишуть знаменитості

Також " Знай.ua" писав, гумористична актриса Катя Нікітіна з "жіночого кварталу" "вляпалася" через Лесю Нікітюк: "що ти твориш?". Катя Нікітіна з "жіночого кварталу" показала цікавий момент.