Стало відомо про те, хто допомагатиме Наталії Могилевській у фіналі масштабного шоу "Співають всі". Це відповідальне завдання було довірено Олегу Виннику - він дав перший коментар.

У суботу, 16 жовтня, о 21:00 глядачі каналу "Україна" побачать грандіозний фінал талант-шоу "Співають всі!". За перемогу в проекті та грошовий приз у розмірі півмільйона гривень змагатимуться 14 учасників, які набрали найбільшу кількість голосів у відборах. Як і раніше оцінювати їхні виступи буде зiркова сотня експертів, до якої цього разу приєднається улюбленець мільйонів Олег Винник.

Олег Винник, фото: Instagram
Олег Винник, фото: Instagram

Артист зазначив, що ознайомився з правилами прямо на зйомках, але, при цьому був в курсі віддалено. Чекав зустрічі з колегами, яких там понад 100 осіб, і сильно хвилювався перед виступом, адже на ньому величезна відповідальність.

"Мені говорили ознайомитися з форматом, але я спеціально цього не робив – хотів прийти і просто зануритися в абсолютно новий для мене проект. Це набагато краще - не простіше або складніше, а чесніше, все по-справжньому. Перше враження незабутнє-виходиш на сцену, а перед тобою вся сотня. І тут закрадається думка: мене зараз теж будуть оцінювати!" – говорить Олег Винник.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Олег Винник, фото: Instagram
Олег Винник, фото: Instagram

Оцінювати виступ колеги не стали, і радісно прийняли чоловіка до себе в команду. Це фінал програми, тому, як відомо, команді належить складне завдання - вибрати переможця. Сам Олег Винник завжди зазначає, що країна багата на таланти, і таке враження, що у нас всі співають з самого народження, і це круто.

"Повірте, я багато країн об'їздив, але саме у нас щороку з'являється така величезна кількість талановитих людей. Хто ж стане переможцем шоу "Співають всі!" - вмикайте канал "Україна" цієї суботи і все дізнаєтеся", - інтригує співак.

Хто в результаті переміг, дізнаємося вже зовсім скоро - в суботу, 16 жовтня.

Нагадаємо, Олег Винник зізнався, як потрапив на нудистський пляж після випитого пива

Як повідомляв портал Знай.ua, Оля Полякова зізналася в любові до Олега Винника

Також Знай.ua писав, актор з серіалу" кріпосна " Тарас Цимбалюк зізнався, навіщо відрощує волосся