Відома українська співачка Анастасія Приходько, яка займає суддівське крісло в проекті "Співають всі" на каналі "Україна", порівняла між собою своїх трьох дітей. Ціла серія дитячих фото з'явилися на сторінці Анастасії Приходько в соцмережі Instagram, де за життям співачки стежать понад 100 тисяч читачів.

"Ну, такі вони різні всі троє! Дивлюся на них і не розумію, як вони могли вийти з такими різними характерами, поглядами і принципами, хоча виховуються в одній родині», - дивується співачка.

Скрін, Instagram Приходько
Скрін, Instagram Приходько

Вона зізналася, що старша дочка Нана більш вільна, вона легко знаходить спільну мову з усіма, їй головне двіж, діти, тусовка, ігри, і дівчинка без переживань йде гуляти.

"Їде в табір зі словами" поки, мам " і подзвонить один раз за зміну...", - нарікає Приходько.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Середній син Гордій-більш домашній, він не хоче йти в садок тому, що знає - мама вдома.

"Він любить приходити до нас в спальню і засипати між нами, він з великою обережністю знайомиться з дітьми, довго стоїть осторонь, спостерігає десь хвилин 20, вибирає з усіх, з ким він буде спілкуватися, а тільки потім знайомиться! Він не жадібний: віддам все, відразу без міркувань, що не скажеш про Нану! Якщо вона йде купувати морозиво, то всім візьме в стаканчику звичайне, а собі Орео", - додає Приходько.

Скрін, Instagram Приходько
Скрін, Instagram Приходько

Про молодшого Луку важко ще щось сказати, йому всього півроку. Проте, малюк вже став маминим улюбленцем, мазунчиком і щасливчиком.

"Загалом, витягнув золотий квиток! Так, як я ношуся з ним, я не носилася ні з однією дитиною. Чесно! Я з ним і сплю, і їм, і працюю, і взагалі все роблю те, що не робила з іншими, пам'ятаю, коли йшла з коляскою з Наною, мені аж соромно було, Боже, я йду з коляскою... всі на мене дивляться ... Ну, молода я була, по-іншому сприймала материнство", - журиться мати трьох дтей.

Скрін, Instagram Приходько
Скрін, Instagram Приходько

Вона додала, що Гордію в цьому питанні трохи більше пощастило, з ним Анастасія проводила багато часу, але все одно не так, як треба: концерти, гастролі, роз'їзди.

«А ось з Лукою - я прям скрізь з ним. Загалом, йому пощастило на всі 100%, і він вже мною керує, і я ніяк йому в цьому не перечу, а мовчки схиляю голову і кажу " дай мій цар, що Ви бажаєте?"Але, це поки звичайно, виховання буде таке ж, як і у всіх», - впевнена виконавиця.

«У мене тільки двоє, а просто небо і земля. Теж дивуюся, як від одних і тих же батьків можуть бути такі різні діти», «у мене синок і донечка. Вони дуже різні: син - спокійний, ласкавий, не вимогливий, а дочка - це вогонь, все повинно бути по її, дуже вимоглива», - зізнаються в коментарях фанати співачки.

Нагадаємо, Анастасія Приходько згадала, як голодувала через Костянтина Меладзе: "Хохляндія приїхала". Анастасія Приходько розповіла про роботу з Костянтином Меладзе

Як повідомляв портал " Знай.ua", Настя Приходько з битою почала кидатися на людей після скандалу на "Співають всі": "я Побила Олежку". Настя Приходько битою "побила" TikTok-блогера Олега Машуковського

Також " Знай.ua " писав, Анастасія Приходько розлютилася на чоловіка через річницю вінчання: "нічого не подарую". Анастасія Приходько відзначає річницю вінчання